2007/12/17

Gorezone party - Nadir, Entombed és Amputáció


Nadir in Gorezone
Gorezone 2007-12-15


Készítettem pár képet a hétvégi Gorezone koncertadagból, amiről azt érdemes tudnia annak, aki még nem ismerné, de érez valamennyi hangoltságot az ilyesmire - hogy a hazai death, trash, doom, grindcore, blackmetal csapatoknak adnak mindig fellépési lehetőséget, meg egy rádióműsort a Tiloson. Tehát underground extreme metal, ahogy a transzparensen is látható.
Mi személy szerint a Wolverine Blues Band koncertjének végére értünk be, akik hangulatosan nyomták az Entombed feldolgozásokat, a névadó számról egy videó is lesz fenn.
Ezekután volt még Gholgoth akikből túl sokat nem láttam, majd a Malediction helyett fellépő Nadir, akik számomra talán a legszimpatikusabbak voltak az est folyamán. Amúgy régen ők voltak a Dark Clouds egy sokkal inkább doom/death jellegű zenével, most ez a zene elég szöletes, de kifejezetten jó! A képeken ők a rövidhajú csapat.
Aztán a végére maradt a méltán elhíresült goregrind, pornogrind stílusban nyomuló Radikális Amputáció, most épp arról győződhettünk meg, hogy festene a Mikulás bácsi piros tangában, vagy egy másik Miki nyolcvanas-évekbeli játékbabával a szájában (ez volt a mikrofon is különben). Én a fellépésük végére egy pirospöttyös drótkefével lettem gazdagabb, meg osztottam hátrafele néhány csirkelábat. Néha előfordul az ilyesmi is, nem kell mindig komolykodni...
Ja, és természetesen mindenki röhög, mert ez erről szól. Abszolút nem a zenéről, bár lehet, valaki még megcáfol.

Ímhol a fotóalbum:
Gorezone: Nadir, Wolverine Blues Band, Radikális Amputáció fotók

Sajnos, pont a "showról" nem sikerült készítenem képeket egy kivételével, mert a technika ördöge lemerítette az aksijaimat.

Itt pedig a videók vannak, szerény minőségben a Nadir és a Wolverine Blues Band keze- és lába munkájáról.

Jó nézelődést!