2009/05/14

Sunn O))) - Monoliths and Dimensions ízelítőCsak egy érdekes widget, az új Sunn O))) lemez szinte mindenütt megtalálható beharangozó szövegével. Az egész oldal és maga a cikk is flash az éles oldalon: idiomag news - sunn o))) monoliths & dimensions details

Ha már itt tartunk, a google a Sunn O))) Monoliths and Dimensions keresésre kiad az 5. helyre egy mediafire-re pakolt letölthető lemezt ezzel a címmel, de ne próbálkozzatok vele, mert a Europe "Final Countdown" dalát tartalmazza egymás után hatszor (ez már eleve gyanús, mert a Sunn O))) lemez eleve 4 tételt tartalmaz). Jó kis tréfa, főleg a visszaszámlálás miatt (nem kicsit várom már ezt a lemezt...)
---
Azóta már rég megjelent a Sunn O))) újabb mesterműve, és még koncert is volt: Sunn O))) koncertbeszámoló, fotók, videók

2009/05/12

Kiskunsági puszták, szikesek, árvalányhajas rétek

Az Alföld tájai a nagy eurázsiai sztyep legnyugatibb ágát képezik, persze lényegesen kisebb kiterjedésben, mint kazak, mongol vagy ukrán testvérei - az éghajlat, az élővilág és a végtelenség érzése azonban nagyban hasonlít hozzájuk.

Május legelején tett kiskunsági túráinkon (Peszéri erdő és Apajpuszta) készült fotóim egy része az alábbi blogokban található:

Apajpuszta - a Kiskunság szikes pusztáinak élővilága (Fotóblog)
Apajpuszta, panorámakép (BlogIsztán)

Az alábbi slideshow tartalma a Kiskunság - Peszéri erdő és környéke című albumban található meg.