2009/06/01

Felső-Kiskunsági puszta bemutatók és fotók

Készítettem egy-egy slideshow-t a gdocs, és a zoho, valamint az ipernity képmegosztó segítségével pár frissebb képből, ami a Felső-Kiskunsági pusztában készült Kunszentmiklóstól kb. 2 km-re.

A májusvégi időnek megfelelően épp két eső között sikerült kibicajoznom a Kiskunsági Nemzeti Park ezen részére (Paprét), ahol egyértelművé vált, hogy egy közepes adag eső által a pusztára került csapadékvíz néhány megmaradt tócsa ellenére bizony rendkívül gyorsan felszívódik, hogy aztán az itt élő, rendkívül mély gyökérzettel rendelkező növények hatékonyan hasznosíthassák azt a várható hosszú, száraz nyár során.





Zoho - Felső-Kiskunsági puszta:



Az alábbi térkép illusztrálja a készítés helyét és környékét - a térkép jobb felén lévő szimmetrikus alakzat a pusztát átszelő csatorna.


View Larger Map

1 megjegyzés:

Blogkatalogus.net írta...

Üdvözlöm,

figyelmébe szeretném ajánlani a www.blogkatalogus.net honlapot, a magyar blogok katalógusát. A honlapon blogja hírcsatornájának beküldésével megoszthatja a blogbejegyzések, a regisztrált felhasználók pedig szavazhatnak a saját vagy más írására.

Szavazatával címlapra küldheti a bejegyzéseket, emellett pedig mivel minden voks egy pontot jelent a szavazónak, az aktív felhasználó adatlapja így folyamatosan a címlapon lehet.

Látogasson el a www.blogkatalogus.net honlapra és amennyiben elnyeri tetszését töltse ki adatlapját és küldje be blogja RSS-csatornáját.


Esetleges kérdéseit az info@blogkatalogus.net címre várjuk. Ugyanakkor elnézést kérünk az ilyen kapcsolatfelvételért, de más elérhetőséget nem találtunk a honlapján.

Hasznos időtöltést,
www.blogkatalogus.net