2010/04/02

Front Line Assembly - Improvised Electronic Device - Shifting Through The Lens: új lemez és EP hamarosan

Nem kevés idő telt el a legutóbbi Front Line Assembly lemez, az Artificial Soldier és remixelt társa, a Fallout után. Most azonban megtört a csend, és tudtommal Májusban megjelenik az  Improvised Electronic Device címre hallgató nagylemez egy EP, a Shifting Through The Lens kíséretében.
Az Improvised Electronic Device Stupidity címre hallgató számában egyébként Al Jourgensen is fog szerepelni a (néhai) Ministryből.

Mindkét Front Line Assembly lemezhez Dave McKean készített ismét remekbe szabott borítókat:

Dave McKean a twitpic-en: http://twitpic.com/photos/DaveMcKean
Több infó az FLA rajongói oldalán: http://www.mindphaser.com/

... és végül nemrég érkezett a hír, hogy ősszel ismét:

Front Line Assembly koncert Budapesten: 2010. Október 16.

Az Improvised.Electronic.Device. lemezt két európai turnéval mutatják be, az egyik nyáron, Júliusban indul, a másik pedig Szeptember végén, amikor is Ausztria és Horvátország között helyet kap a programban Budapest is, bár állítólag a kiadó oldalán nincs már fenn a dátum. Az FLA koncert hazai vendége pedig nem más lesz, mint a Leaether Strip - egy bővebb ízelítő pedig a következő oldalon:

Front Line Assembly, Leaether Strip koncert

A harmadik fellépő, azaz előzenekar pedig a mind.in.a.box lesz Ausztriából.

2 megjegyzés:

Létező Nemlét írta...

A Shifting Through The Lens kislemez már meg is jelent, egy kis keresgélés után rá is leltem, lehet ismerkedni: http://mp3db.ru/post.php?pid=4727

Névtelen írta...

... és még egy blogbejegyzés hazánkból, ahol szintén lehet ismerkedni az Improvised.Electronic.Device FLA lemezzel így koncert előtt már nem is olyan sokkal: i wanna rock you baby...