2011/11/20

Ministry - készül a Relapse, azaz új lemez a világvége mellé 2012-ben

Nem is olyan rég, úgy 2008 táján Al Jourgensen csapata, a minden idők legjobb iparimetálját mívelő Ministry (ismét) feloszlott, ráadásul az oszlást igen hatásosra tervezték - ugyanis G. W. Bush-al egy időben távoztak a porondról. Persze sejthető volt, hogy inkább a buli része a feloszlás - ehhez ők nagyon értenek, és persze közben kijött egy-két kiadvány is: remixalbum, koncertalbum, DVD, újraértelmezős album "régiúj" számokkal - tehát kb. mint egy aktív periódusukban, bár zsír új anyagot persze nem készítettek.

Nemrég aztán nemhogy hírek kezdtek el keringeni a Ministry folytatásáról, hanem egyenesen odavágták a pofánkba, hogy jön az új album, aminek már neve is van: Relapse, és 2012 elején várható a megjelenése.  Gondolom Obamát is megutálták, így van ismét inspiráció, aztán a Bush-trilógia után jöhet a Barack-trilógia - csak egy a lényeg: ha Ministry, akkor düh!
Egy-két aranyos videó is készült a "munka" folyamatáról, a Fémforgács újságos kolléga meg is jegyezte, hogy érdemes pár pillantást vetni Al Apó állapotára - a zenére nézve ez náluk bíztató jel, azt hiszem, ismét jó albumnak nézünk elébe :)

Nincsenek megjegyzések: