2011/08/03

Fekete Zaj harmadszor is - Ulver, Pozvakowski, Woven Hand a Mátrában

...közben már a negyedik Zajoláson is túl vagyunk, galériák Blogisztánban:

Fekete Zaj 2012.

Woven Hand, Ulver, pozvakowski., Leafblade - Zajos emlékek 2011-ből:

FEKETE ZAJ 2011. - fotók, videók

Fekete Zaj 2011. Mátrafüred / Sástó, 2011.08.04. csütörtöktől - 2011.08.06. szombatig

Mindössze egy nap van hátra a harmadik Fekete Zaj fesztiválig, ahol talán az eddigieknél is változatosabb programra számíthatunk - ugye a két nagy fellépőről - Ulver és Woven Hand - szinte mindenki tud, emellett lesz még Leafblade (Anathema oldalhajtás, ráadásul két alkalommal is fellépnek), de a Negura Bunget is újra megmutatja magát a mátrafüredi fesztiválon, és jön még Írországból Lisa Cuthbert.

A hazai mezőnyből kiemelkedő Pozvakowski. közel jár az új, negyedik sorlemez kiadásához, ami elmondásuk szerint jóval súlyosabb lesz, mint amit eddig csináltak -  pénteken egy kis ízelítőt kaphatunk ebből.

A Watch My Dying végre ismét két gitárossal játszik élőben, így biztos lehengerlőbb lesz a Húsmágnes :)

A Fekete Zaj harmadik napján, szombaton pedig a Memento Mori egyesület programja lesz látható a kisszínpadon, ahol az íjászbemutatótól kezdve az esti dark / gothic - postpunk koncertekig lesz sokminden.

Egy újabb, sátras színpaddal is bővült a fesztivál, ahol az első nem-zenei művészeti produkció keretében Kocsis Eszter Kihalt állatok kertje című kiállítását is megtekinthetjük.

Pár friss hír: két koncert elmarad, név szerint a Pangea és az I Divine nem lesz a fellépők sorában.

Aki pedig még nem járt itt, egy kis visszatekintés sok fotóval: Fekete Zaj fesztivál 2009., 2010.

Néhány további fellépő zenekar - egy részük már ismerős lehet az előző két évből, de bővült is a felhozatal: Turbo, The Moon and the Nightspirit, Isten Háta Mögött, Képzelt Város, Volkova Sisters, Grand Mexican Warlock, Nulladik Változat,  Haunebu, Dereng, Variola, Black Nail Cabaret, Hiteljugend, Pornography, Yellow Spots, Kollaps, Shapat Terror.


Nincsenek megjegyzések: