2007/07/10

Front Line Assembly koncert Magyarországon!


A bejegyzés megírása és az első magyar Front Line Assembly koncert óta eltelt pár év (bár egy 2007-es FLA koncertplakát foszlányai még ott díszlenek egy Mexikói út környéki vasúti gyalogos-aluljáróban), most, 2010-ben azonban visszatérnek a mesterek, mégpedig a Leaether Strip és a mind.in.a.box társaságában. Bővebb infók, kapcsolódó hírek: Front Line Assembly - Leaether Strip - mind.in.a.box koncert Budapesten

Tegnap meglepetésként ért a hír, miszerint minden idők egyik legnagyobb és számomra is egyik legfontosabb industrial-electro-cyberpunk csapata, a Front Line Assembly a jövő héten, július 17- én Budapestre látogat (a PeCsa nagytermébe). A Fallout című remixlemez turnéjának keretében jönnek, méghozzá tudomásom szerint hazánkba első ízben.
Újabb anyagaik: Artificial Soldier, Fallout
Azok számára, akik ismerik a FLA munkásságát, azt hiszem, nem kell hangsúlyoznom,
hogy igen terebélyesre duzzadt életművük eddigi munkásságuk kb. 20 éve alatt. (diszkográfia) Számtalan különböző nagylemez, ezek közül középkorai munkáik az EBM (Electronic Body Music) alapvetései közé tartoznak, de volt metalosabb, majd a 90-es évek végére jellemző electro/techno/dnb hangzású lemezük is. 2006-ban jelent meg az Artificial Soldier, ami szerintem az utóbbi 5-6 év legvelősebbre sikerült Front Line Assembly lemeze, aminek külön érdekessége, hogy együtt zenél a 3 oszlopos ember: Bill Leeb, Rhys Fulber és Chris Peterson is, ezen kívül a turnézenekaruk is legalább 5-6 tagúra duzzadt. A jelenlegi körút alapját a tavasszal megjelent Fallout című, teljes lemezhosszúságú remixanyaguk adja, ami szintén nagyon jóra sikerült - de ezt úgy általánosságban el lehet mondani a FrontLine remixlemezekről. Az előzenekar az angol Portion Control lesz.
Infó, jegyek:


LD50 - Front Line Assembly koncert Budapesten! (Hírek)
Metro-Nóm lemezbolt
Mindphaser FLA site - RSS feed

Technorati Tags: , , , , , , , , ,

Nincsenek megjegyzések: